Na vsebino

Obvestila

Anketa o zadovoljstvu pacientov 2024
Vaše mnenje šteje! Sodelovanje v anketi je prostovoljno in anonimno.
Več
Kako ste zadovoljni z zdravstveno obravnavo?
S kratkim spletnim vprašalnikom lahko ocenite, kako ste zadovoljni z vašo zdravstveno obravnavo.
Več

KONTAKT

Predstojnica DE CKZ Mateja Rozman, dipl. med. sestra s specialnimi znanji (koordinatorica programa za krepitev zdravja v ZD in v lokalni skupnosti)
Telefon 03 5 434 702
  Pišite nam

Center za krepitev zdravja je odprl svoja vrata leta 2015. Izvajamo preventivne programe za odrasle (zdravstveno-vzgojne delavnice, delo v lokalni skupnosti, kontaktna točka programa SVIT), otroke in mladostnike (zdravstvena vzgoja po vrtcih in šolah) ter za bodoče in nove starše (priprava na porod in starševstvo). Zavezani smo promociji zdravja in nudenju podpore posameznikom pri spreminjanju nezdravih navad. Naš multidisciplinarni tim sestavljajo diplomirane medicinske sestre, diplomirana babica, fizioterapevta in psihologinji.

Programi, ki so pri nas na voljo, so bili oblikovani na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje in potekajo na enak način po vseh zdravstvenih domovih po Sloveniji. Ne glede na vaš kraj bivanja imate možnost sami izbrati, v kateri Center za krepitev zdravja se želite vključiti.

Vabimo vas, da si preberete več o aktivnostih, ki so pri nas na voljo in nas kontaktirate, če ste zainteresirani za vključitev. Vse naše aktivnosti so brezplačne, do njih ste upravičeni iz pravic obveznega zdravstvenega zavarovanja. Izvajajo se v dopoldanskih in popoldanskih terminih.

Pridružite se aktivnim in uživajte v svojem zdravju!

NAŠE AKTIVNOSTI

AKTUALNO

Aktualno

Zdravstveno-vzgojne delavnice za odraslo populacijo

Dejavniki tveganja za zdravje

Duševno zdravje

Gibanje

Prehrana in hujšanje

Priprava na porod in starševstvo

ZDRAVSTVENA VZGOJA OTROK IN MLADOSTNIKOV

Več informacij za zdravstveno vzgojo otrok in mladostnikov...

LOKALNA SKUPNOST

Več informacij o lokalni skupnosti...

SVIT-OVA PODPORA

Več informacij o Svit-ovi podpori

Center za krepitev zdravja

Novice

09. 04. 2024
Vljudno vabljeni v Zdravstveno postajo Vojnik na Dan odprtih vrat, ki se bo pričel s krajšim uradnim programom v sodelovanju z otroci vrtca Mavrica in učenci Osnovne šole Vojnik v sredo, 8. maja 2024, ob 11.uri.
02. 04. 2024
V zdravstvenem domu Celje odprta nova ginekološka ambulanta