Na vsebino

Pozdravljeni,

 

Spominčica v sodelovanju z Narodno galerijo  v torek, dne 26.3.2024 ob 11.00, organizira Alzheimer Cafe, na katerem bo predavala

 

Doc. dr. Nena Kopčavar Guček, dr. med., je zdravnica specialistka družinske medicine, zaposlena v Zdravstvenem domu Ljubljana in na Medicinski fakulteti v Ljubljani kot docentka na Katedri za družinsko medicino. Je  predavateljica in mentorica študentom in specializantom v dodiplomskem in podiplomskem pouku.

 

Naslov predavanja: Je to demenca, in če je kaj  zdaj?

Dogodek bo potekal v Avditoriju Narodne galerije in istočasno na platformi zoom.

Predavanje ni plačljivo.

Prijave za predavanje: Povezava za registracijo: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_J2JyUcWKReKhhf9LzOTQGA . Na podlagi izpolnjene prijave boste prejeli na vaš email zoom povezavo do predavanja.

 

Prijava velja tudi za tiste, ki se boste udeležili predavanja »v živo« v Avditoriju Narodne galerije – ne upoštevajte zoom povezavo, ki bo avtomatično posredovana tudi vam.

 

Brezplačna ustvarjalna delavnica:

 

Pred AC predavanjem bo v Ustvarjalnem ateljeju Narodne galerije  ob 10.00 v živo izvedena brezplačna ustvarjalna delavnica. Na spletni strani Narodne galerije več o prijavi in delavnici : https://www.ng-slo.si/si/dogodki

 

Lepo pozdravljeni,