Na vsebino

V ZDRAVSTVENEM DOMU CELJE BO POPOLDAN Z DELOM ZAČELA AMBULANTA ZA NEOPREDELJENE PACIENTE

 

V Zdravstvenem domu Celje bo danes popoldan svoja vrata odprla ambulanta za neopredeljene osebe brez izbranega osebnega zdravnika. Teh oseb je trenutno v celjski regiji 2945. Na vpis pacientov so v ZD Celje dobro pripravljeni.

 

Glede na kadrovske zmožnosti bo v ZD Celje v januarju delovala ambulanta za neopredeljene s peturnim delom od ponedeljka do četrtka (spodaj urnik), februarja pa od ponedeljka do petka. V ambulanti za neopredeljene bo sodelovalo devet zdravnikov družinske medicine, en specializant četrtega letnika, 13 srednjih medicinskih sester in šest administratorjev. Ostali zdravstveni delavci iz ZD Celje so pripravljeni priskočiti na pomoč, v kolikor bo to potrebno.

 

Naročiti se je možno osebno, na triaži ZD Celje, po telefonu 041 480 829 in po e-pošti na naslov amb.neopredeljeni@zd-celje.si. Ordinacijski čas in lokacija dela ambulante je določena po spodnjem urniku. Vse informacije bodo objavljene tudi na spletni strani ZD Celje. V ambulanti smo dosegljivi v ordinacijskem času, izven ordinacijskega časa pa se pacienti v primeru nujnih stanj obrnite na najbližjo urgentno ambulanto. 

POVEZAVA DO URNIKA Ambulante za paciente brez IOZ