Na vsebino

VSTOP V ZD CELJE ODSLEJ TUDI SKOZI GLAVNI VHOD

Sporočamo vam, da zaradi izboljšanih epidemioloških razmer po skoraj treh letih ukinjamo triažo na vhodu v Zdravstveni dom Celje. V ZD Celje je od danes naprej možen vstop tudi skozi glavni vhod z Gregorčičeve ulice.

V ZD Celje poudarjajo, da ohranjajo vzpostavljen način naročanja - naročeni pacienti bodo imeli absolutno prednost pred nenaročenimi, »nenujnimi« pacienti. Velika večina pacientov kot strokovni zdravstveni kader v ZD Celje dosedanji način »urejenega naročanja« v ambulantah družinske medicine kot drugod ocenjujejo kot primer dobre prakse.

Nenaročeni pacienti, ki potrebujejo pregled zdravnika, se lahko na pregled naročijo osebno, preko e-pošte ali telefonske številke ambulante.

Za obravnavo, ki ne potrebuje obiska zdravnika, lahko pacienti na zadnjem vhodu v ustreznem nabiralniku pustijo obrazec, na katerega napišejo vprašanja ali naročilo za izbranega osebnega zdravnika.

Zaradi preprečevanja respiratornih okužb v primeru vročine in znakov okužbe dihal, kot so: kašljanje, kihanje, smrkanje ipd. vedno najprej kontaktirajte izbranega osebnega zdravnika po telefonu ali e-pošti.