PLESNI VIDEO VSEM NAM ZA SPODBUDO: »Z ROKO V ROKI - SKUPAJ MOČNEJŠI - TUKAJ ZA VAS!«

Cepilni center ZD Celje v teh časih slabe novice obrača na dobre

Cepljenje je na splošno enostaven, varen in najučinkovitejši ukrep za zaščito pred nekaterimi nalezljivimi boleznimi. Ne ščiti le cepljenih posameznikov, temveč z zmanjševanjem širjenja bolezni tudi druge. Po podatkih NIJZ je bilo v zadnjih desetletjih s cepljenjem preprečenih več smrti kot s katerimkoli drugim zdravstvenim ukrepom. Program cepljenja v Sloveniji zagotavlja cepljenje proti številnim nalezljivim boleznim vsem otrokom in mladostnikom, pa tudi odraslim in starostnikom.

Smo v zahtevnih časih, ki so težki in naporni, a hkrati polni izzivov. Ko se je v času epidemije ves svet upočasnil, je ekipa ZD Celje pospešila svoj delovni utrip. Vsak dan udejanjamo moto »Z ROKO V ROKI - SKUPAJ MOČNEJŠI - TUKAJ ZA VAS". Med seboj smo se še bolj povezali in postali najboljši sodelavci.

Želimo si, da bi naše sporočilo v duhu spodbudne glasbe seglo do vseh, ki nas podpirajo v tem času epidemije.  »Zaposleni v cepilnem centru Celje se iz dneva v dan trudimo in delamo z vso vnemo, dobro voljo in prijaznostjo. Da smo dobre volje, vam sporočamo z nasmehom, ki je sicer skrit za zaščitno masko, a z iskricami v naših očeh namenimo vsakemu prijazen pogled. Ker si želimo ohranjati pozitivno vzdušje vseh nas, smo skupaj zbrali moči in našli čas ter energijo, ki smo ju spremenili v trajen in nepozaben spomin. Ples in glasba nas vse držita pokonci in nas združujeta tudi v težkih trenutkih,« je ob izidu zanimivega plesnega video posnetka, ki so ga posneli v celjskem cepilnem centru, strnila vodja cepilnega centra ZD Celje Doroteja Štruc.

Skupaj živimo v novi normalnosti, ki bo tu ostala. V ZD Celje zato spodbujamo k cepljenju – skupaj nam bo uspelo zajeziti epidemijo covid-19.