Na vsebino

Pilotni projekt bo podpiral prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi in je financiran s strani evropskega socialnega sklada Evropske unije in Ministrstva za zdravje Republike Slovenije.

Zdravstveni dom Celje kot vodilni partner izvaja storitve DO skupaj z domom Sv. Jožef - v okviru izvajanja storitev na domu, Centrom za socialno delo Celje - v okviru programa nudenja pomoči družini za dom in nudenju psihosocialne podpore uporabnikom ter JZ Socio v okviru nudenja socialne pomoči uporabnikom različnih starostnih skupin. Sodelujoče organizacije imajo razvito mrežo sodelovanja s prostovoljci, ki so vključeni v izvajanje aktivnosti in izobraževanje.

Izvajanje storitev dolgotrajne oskrbe je podaljšano do 31.12.2020. Vloge upravičenosti do izvajanja storitev dolgotrajne oskrbe sprejemamo do 30.11.2020.

 

URADNE URE ENOTNE VSTOPNE TOČKE (EVT) DOLGOTRAJNE OSKRBE:

Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek
08.00 - 12.00 | 13.00-15.00 08.00 - 12.00 | 13.00-15.00 08.00 - 12.00 | 13.00-15.00 08.00 - 19.00 08.00 - 12.00 | 13.00-15.00

ODMOR DOPOLDAN: 12.00 - 13.00
ODMOR POPOLDAN: 16.00 - 16.30

Kontaktni podatki EVT:
TEL.: 03 54 34 162
E-pošta: 

ZAHVALE UPORABNIKOV

V času trajanja projekta Dolgotrajna oskrba smo prejeli veliko pohval s strani naših uporabnikov in njihovih svojcev. Z vami jih delimo le nekaj. Hvala vsem uporabnikom, ki ste nam v teh letih sporočili vaša mnenja o projektu.

 

Pohvala 1

Naša babica močno odklanja oskrbo v domu za starejše, zato je projekt, zlasti pa prijazno in požrtvovalno osebje, ki so duša tega projekta, izredno dobra rešitev, ki pomaga in olajša nam svojcem marsikatero tegobo, ki jo prinese starost in bolezen.

 

Pohvala 2

Želim se zahvaliti za vse, kar ste v tem času storili zame, za vse pozornosti v materialnem smislu, predvsem pa hvala vsem, ki se kakorkoli maksimalno trudite, da to organizacijsko peljete ter ljudem, ki mi lajšajo bolečine in pomagajo pri naporih vsakdana.

 

Pohvala 3

Minilo je leto, odkar naju z ženo obiskujejo vaše negovalke. Ene odhajajo, druge prihajajo, zato sem čakal skoraj leto dni, da se pokaže pozitivno in negativno. Moram povedati, da negativnih stvari v tem času ni bilo, kljub temu, da sva oba v letih in verjetno tudi včasih utrujajoča. Negovalke so izredno prijazne in potrpežljive, za kar se vsem najlepše zahvaljujeva ter želiva, da bi ta pomoč čim dlje trajala.

 

Pohvala 4

Vsi skupaj imamo z vašim delom zelo dobre izkušnje (in posledično tudi mnenje ter oceno). Z veliko prizadevnostjo, zanesljivostjo in doslednostjo ter prilagodljivostjo. In seveda empatijo. Še posebej iskrena in topla hvala sestram, ne samo za izvedbo, ampak tudi za vse nasvete in priporočila.

 

Pohvala 5

Od srca se vam zahvaljujemo. V naše življenje ste nam prinesli veliko pozitivizma, dobre volje in svoje delo opravili z dušo in telesom – človeško in prijateljsko.

 

Pohvala 6

Velika hvala za nego in skrb. Zelo smo zadovoljni. Hvala za psihično pomoč in prijaznost. Vse negovalke so prijazne in zelo pridne. Hvala, ker ste z nami.

PREPREČEVANJE IN OBVLADOVANJE OKUŽB PRI OSEBAH, KI SO LAHKO IZPOSTAVLJENE MOŽNOSTI OKUŽBE Z NOVIM KORONA VIRUSOM (SARS -COV-2)

Dolgotrajna oskrba: naša in vaša prihodnost