90 LET ZDRAVSTVENEGA DOMA CELJE


11.10.2018

Tretji največji zdravstveni dom v Sloveniji v mesecu oktobru obeležuje 90 let svojega obstoja.


 GALERIJA SLIK S SLAVNOSTNE PROSLAVE, NARODNI DOM CELJE (2.1 MB)

90-letnica je jubilej ob katerem se s hvaležnostjo in spoštovanjem spominjamo vseh generacij zagnanih, srčnih in vztrajnih posameznikov, ki so orali ledino in dvigovali kakovost primarnega zdravstva na našem območju. V tem obdobju smo kot skupnost rasli v spoznanju, kako neprecenljivo je življenje in kako nenadomestljiva je vrednost zdravja. Štafeto plemenitega poslanstva življenja in zdravja z vso odgovornostjo in požrtvovalnostjo nosi današnji
452 - članski kolektiv.

 

Vsakodnevno se dotikamo vseh por življenja. Z budnim očesom spremljamo odraščanje naših prihodnjih upov, spodbujamo zdrav življenjski slog vseh generacij.

Zdravimo po najboljših močeh in naše paciente spremljamo v njihovi jeseni življenja. Da, v Zdravstvenem domu Celje smo se vedno borili
za življenje in za zdravje.

 

V Celju, mestu, ki se dviguje k zvezdam, smo optimisti, zato verjamemo, da je pred nami čas pozitivnih sprememb. V slovenskem zdravstvenem prostoru želimo ostati prepoznavni po kakovosti, zavzetem in vestnem odnosu do dela in naših pacientov, ki prihajajo k nam z zaupanjem. Zadovoljstvo naših uporabnikov je tisto, kar največ šteje. Na strokovnem in poslovnem področju želimo ostati eden izmed najuspešnejših zdravstvenih domov v državi.

 

Naj še enkrat poudarim!, da je 90-letnica Zdravstvenega doma Celje praznik vseh zaposlenih, nekdanjih in sedanjih, ki s skupnimi močmi zagotavljamo, da naš zavod slovi po strokovnosti in odličnosti. Da je učna ustanova za vse zdravstvene poklice in vzor drugim zavodom. Vedno pa je na prvem mestu skrb za najboljšo obravnavo in zadovoljstvo naših uporabnikov.

 

Vse dobro tudi v bodoče,

direktorica mag. Alenka Obrul

 

 

Pokroviteljem publikacije ob 90-letnici

Zdravstvenega doma Celje:

 3D STRAŽIŠAR d.o.o., Vnanje Gorice

A2S d.o.o., Celje

FIN-PRO d.o.o., Ljubljana

MEDITRADE d.o.o., Ljubljana

MIZAR d.o.o., Celje

MOLLIER d.o.o.,  Celje

SANOLABOR, d.d., Ljubljana

 se iskreno zahvaljujemo.

 Zdravstveni dom Celje

 

 

Novice

» Arhiv novic

Družini prijazno podjetje Družini prijazno podjetje Družini prijazno podjetje