Vesna TRIFONI, dr. med., spec. družinske medicine

E- pošta:  zdravstvo[@]domlipa[.]si
Ambulantna sestra: Tjaša Dorn, srednja medicinska sestra

 

 

PonedeljekTorekSredaČetrtekPetek
07.30 - 10.3011.00 - 15.00NI AMBULANTE11.00 - 15.0007.30 - 11.00

ODMOR V DOPOLDANSKEM ČASU: 10.30 -11.00

 

Naročanje je po prehodnem dogovoru z oddelčno sestro, po telefonu ali osebno v ordinacijskem času.

Čakalne dobe ni.

Število opredeljenih pacientov in procentualna obremenitev posamezne ambulante je objavljena na informacijah Zdravstvenega doma Celje in na spletni strani:   https://partner.zzzs.si/wps/portal/portali/aizv/zdravstvene_storitve/izbira_osebnega_zdravnika/seznam_zdr_v_spl_amb_otr_in_sol_dispan/!ut/p/z1/lVDbCoJAEP2imFn3kj4ule1aaham7UsYhAheeoigv88igorU5mUYOGfOBQykYOrsUuTZuWjqrGzvnRF7RmZ6TkPUYcAYSrltt7OiGHFIHgCBvlQaibKZJ1FzseRj7liIBMwQ_gtgu9sp6vVE-e7Co0jpMD7-GIl_6n8DTPd7D0xeNoe2qgTMu9hHlsh6ArrK6pMz3XlEj4d7n90mCQSqqY5wquI4Tq8bXejRDa7fip8!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh

O DRUŽBI DU LIPA

Dom Lipa d.o.o. je leta 2008 pridobil koncesijo za opravljanje storitev institucionalnega varstva v domovih za starejše. Osnovni dejavnosti družbe sta dejavnost domov za starejše in dejavnost nastanitvene ustanove za oskrbo starejših ter invalidnih oseb. Uporabnikom zagotavljamo osnovno oskrbo, socialno oskrbo, zdravstveno varstvo, zdravstveno nego in rehabilitacijo (fizioterapijo ter delovno terapijo). Na voljo so tudi dodatne storitve, ki se izvajajo po željah in potrebah stanovalcev ter svojcev.

 

V DOMU LIPA lahko najdejo svoj drugi dom osebe, ki iz kakršnih koli razlogov ne morejo več živeti doma. Prijazno okolje in zaposleni jim bodo omogočili, da bo njihovo življenje prijetno ter po njihovi meri tudi ob najzahtevnejših zdravstvenih in starostnih težavah.

Dom Lipa je z bivalnega in strokovnega vidika zasnovan kot dom starejših ČETRTE GENERACIJE, kar pomeni, da nudi celovito oskrbo stanovalcem po najsodobnejšem konceptu, ki zagotavlja družinsko obliko življenja.

V domu nudimo stanovalcem standardne in nadstandardne pogoje bivanja ter obseg storitev v skladu z njihovimi potrebami in željami.

V DOMU LIPA je na voljo 155 mest, v 40 enoposteljnih in 44 dvoposteljnih nadstandardnih sobah (klima naprave, večja kvadratura sobe, lastna kopalnica) ter 14 standardnih sob z vsemi vzporednimi prostori.

Dom se odlikuje po svetlih, čistih in velikih prostorih, opremljenih z najsodobnejšo notranjo opremo, ter z medicinskimi pripomočki za najzahtevnejše strokovno delo.

V pritličju doma so:

·         ambulantni prostori,

·         prostori za fizioterapijo in delovno terapijo, socialno delo ter druge oblike strokovnega dela,

·         kuhinja, jedilnica, večnamenski prostor in kavarna ter

·         izhod na bogate zunanje parkovne površine.

V kletnih prostorih so:

·         domska pralnica,

·         garderobe za zaposlene,

·         skladišča za potrebe doma in drugo.

Stanovanjski del doma je v štirih nadstropjih, v katerih so prostori razporejeni tako, da zagotavljajo maksimalne pogoje za bivanje in strokovno delo zaposlenih.

Dom ima tudi varovani oddelek, ki je namenjen stanovalcem, obolelim za demenco, na katerem se izvajajo programi, prilagojeni potrebam, željam in stopnji demence posameznih stanovalcev.

Poleg domske oskrbe nudimo stanovalcem tudi možnost nastanitve v oskrbovanih stanovanjih. Ta so namenjena starejšim ljudem, ki se sami ne morejo več v celoti oskrbovati ali negovati, kljub temu pa lahko še vedno živijo razmeroma samostojno življenje z večjo ali manjšo pomočjo strokovnega osebja.

Oskrbovana stanovanja so z domskim delom povezana z veznim hodnikom. Imamo 40 oskrbovanih stanovanj v treh etažah (20 enoposteljnih in 20 dvoposteljnih). Poleg najema stanovanja lahko uporabniki koristijo socialno varstvene storitve v obliki različnih paketov in domsko prehrano

Novice

» Arhiv novic

Družini prijazno podjetje Družini prijazno podjetje Družini prijazno podjetje